Розпочався прийом заявок на фестиваль «Ярмаринка»

  • Категорія запису:Новини
Всеукраїнський фестиваль народної творчості «Ярмаринка» відбудеться з 20 по 25 серпня у с. Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області в рамках Національного Сорочинського ярмарку – 2019.

Національний Сорочинський ярмарок та Всеукраїнський фестиваль народної творчості «Ярмаринка» – це самобутнє джерело традиційної української культури і мистецтва, яке протягом століть утвердилось і увійшло в історію як головна культурно-мистецька подія, що проводиться традиційно один раз на рік у серпні.

Заявки від усіх категорій учасників можна надсилати в електронному вигляді на адресу: [email protected] (умови участі та бланк заявки по кожній категорії учасників розміщені на нашому сайті www.yarmarok.in.ua  в розділі “Учасникам”.
Просимо врахувати, що організатори братимуть до розгляду лише ті електронні заявки, які будуть надіслані не раніше дня початку прийому заявок. Усі інші заявки, в тому числі й ті, що відправлені раніше вказаної дати, а також ті, що оформлені за минулорічним зразком, необхідно переоформити, інакше вони не будуть дійсними.

Положення фестивалю: завантажити тут.

Умови участі: завантажити тут.

Заявку: завантажити тут.