Відбулася онлайн-нарада з начальниками відділів культури та спеціалістами структурних підрозділів з питань культури виконавчих комітетів територіальних громад

  • Категорія запису:Новини
14 липня відбулася онлайн-нарада  «Робота закладів культури та художніх шкіл області в умовах правового режиму воєнного стану» з начальниками відділів культури та спеціалістами структурних підрозділів з питань культури виконавчих комітетів територіальних громад. Відкрив збори директор департаменту культури, національностей та релігій Закарпатської ОВА, заслужений артист України Євген Тищук.

Про нормативно-правову базу в галузі клубної справи поінформувала головний спеціаліст департаменту культури, національностей та релігій Світлана Мендель

Про роботу клубних закладів територіальних громад. Атестацію народних, зразкових, аматорських колективів повідомила директорка КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури» ЗОР, заслужений працівник культури України Ганна Дрогальчук.

З рекомендаціями Міністерства культури та інформаційної політики щодо роботи мистецьких шкіл у 2022-2023 навчальному році ознайомив заступник директора КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури» ЗОР, заслужений працівник культури України Василь Барановський.

Про аналіз анкет зворотного зв’язку місцевих елементів НКС Закарпаття доповів методист І категорії сектору нематеріальної культурної спадщини відділу народної творчості та аматорського мистецтва Володимир Січкун.

Онлайн-нарада пройшла змістовно та наповнено. Також усі, хто мали запитання, отримали від доповідачів вичерпні відповіді.