Запрошуємо до Всеукраїнського конкурсу «Молоді авіатори України»

  • Категорія запису:Новини
Запрошуємо до Всеукраїнського конкурсу «Молоді авіатори України»З метою популяризації професій авіаційної галузі, діяльності Національного авіаційного університету, у термін з 10 березня до 24 травня 2021 року відбудеться Всеукраїнський конкурс «Молоді авіатори України» (далі Конкурс).

Основними завданнями Конкурсу є: ознайомлення зі світовою та українською авіацією; діяльністю Національного авіаційного університету; сприяння у формуванні громадського світогляду та позиції української молоді на професії авіаційної галузі; розвиток соціального партнерства, культурної співпраці тощо.

Організатором Конкурсу є Національний авіаційний університет спільно із Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Серце до серця» за підтримки органів державної влади.

До участі у Конкурсі запрошуються учні (студенти) 9–11 класів закладів загальної середньої, професійно-технічної, вищої та позашкільної освіти, члени творчих об’єднань, вихованці закладів культури.

Конкурс проводиться у номінаціях: есе, малюнок та авіамоделювання.

Остаточний термін подачі робіт для участі у конкурсі – 03 травня 2021 року. Підбиття підсумків конкурсу у травні 2021 року.

За додатковою інформацією звертатися за телефоном:

(044) 4067486, +380979085228 або електронною адресою: [email protected]

Додаткова інформація за посиланням:

Запрошуємо студентів до участі у Всеукраїнському конкурсі «Молоді авіатори України» //Національний авіаційний університет [Електронний ресурс] – Режим доступу: https://nau.edu.ua/ua/news/2021/3/zaproshuemo-studentiv-do-uchasti-u-vseukrainskomu-konkursi-molodi-aviatori-ukraini.html?fbclid=IwAR3_9uX6sCayYOCP4RboN5Ep3TFXM_HwcVFfs-5R5rjdwlGJjCqoiHe7aEk