Для вихованців «Дороги життя» провели майстер-клас із виготовлення валентинок із оксамитового пластиліну

  • Категорія запису:Новини
Напередодні Дня Святого Валентина працівники Центру культури, завідувач народного етнографічного музею, заслужений майстер народної творчості України Наталія Стегура та методист Олена Ваш, провели майстер-клас із виготовлення валентинок із оксамитового пластиліну для вихованців Ужгородського медико-соціального реабілітаційного центру «Дорога життя».  Захід відбувся 13 лютого 2024 року.

Для вихованців «Дороги життя» спілкування з майстринями стало справжнім святом. Усі з захопленням спостерігали, як в умілих руках шматочки кольорового оксамитового пластиліну перетворюються на яскраві весняні квіти.

Наталія Стегура й Олена Ваш зізналися, що давно не бачили стільки живих вогників у дитячих очах, бажання опанувати секрети ручної роботи з оздоблювальними матеріалами.

Вихованці і керівництво закладу щиро дякували за проведений майстер-клас. Водночас запросили майстринь через якийсь час навідатися знову, щоб оглянути нові роботи які будуть створені в «Дорозі життя» після сьогоднішнього навчального дня.

Запрошення було прийняте. Отже, попереду – продовження контактів, корисних для обох сторін.