Майстер-клас з нагоди Всеукраїнського дня добрих справ

  • Категорія запису:Новини
Майстер-клас з нагоди Всеукраїнського дня добрих справ
30 листопада в рамках Всеукраїнського дня добрих справ (Щедрого Вівторка) працівники КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури» ЗОР – завідувач народного етнографічного музею, заслужений майстер народної творчості України Наталія Стегура та провідний методист Олена Ваш проведуть майстер-клас із виготовлення ляльки-мотанки для вихованців Медико-соціального реабілітаційного центру «Дорога життя» в місті Ужгород.

Захід розпочнеться о 10.00. Ужгород, вулиця 8-го Березня, 46.

Щедрий Вівторок — Всеукраїнський день добрих справ у рамках глобального руху Giving Tuesday. Цього дня мільйони людей у понад 154 країнах світу влаштовують акції на користь благодійних організацій, розповідають про це в соціальних мережах із закликом робити добрі справи. У 2018 році Україна вперше приєдналась до міжнародної благодійної спільноти і стала 154-ю країною, яка долучилась до Giving Tuesday. Вперше Всеукраїнський день добрих справ відбувся 27 листопада 2018 року. У 2019 році Всеукраїнський день добрих справ відбувся 3 грудня. У 2021 році він припадає на 30 листопада.

Ініціатива об’єднала всю країну навколо добрих справ. Всеукраїнський день добрих справ з’явився завдяки ініціативній групі у складі Zagoriy Foundation, Благодійного фонду «Таблеточки», «Клубу Добродіїв», а також Українського форуму благодійників.