Майстриня Любов Абайдулаєва провела майстер-клас із валяння вовною для людей з інвалідністю

  • Категорія запису:Новини
12 липня у Закарпатському обласному осередку Української федерації спорту інвалідів (голова федерації Олександр Лизанець) відбувся майстер-клас з валяння вовною для людей з інвалідністю, який провела майстриня Любов Абайдулаєва.

Захід відбувся у рамках соціального проєкту “Простір творчості”, який  започаткував КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури» Закарпатської обласної ради.

Своє захоплення пані Любов називає малювання вовною, бо створені нею роботи нагадують живописні твори. Присутні натхненно працювали, повторюючи рухи майстрині. Ця малопоширена кропітка техніка потребує уваги та терпіння.

Працівники Центру культури теж долучилися до творчого процесу. В результаті кожен з учасників майстер-класу створив для себе невеличку декоративну композицію.

Щиро вдячні Любові Іванівні за позитивні емоції, гарний настрій і можливість отримати нові знання й навички.

Сподіваємось на тісну співпрацю з федерацією та бажаємо вдалого старту новому проєкту, який сьогодні започаткував  Центр культури.

Наталія Стегура,
завідувач народного етнографічного музею КЗ “Обласний організаційно-методичний центр культури” Закарпатської обласної ради, заслужений майстер народної творчості України