Оголошення про проведення обласного конкурсу українського художнього слова імені  Івана Ірлявського „Моя весна” у 2021 році

  • Категорія запису:Новини
Оголошення про проведення обласного конкурсу українського художнього слова імені  Івана Ірлявського „Моя весна” у 2021 році
Департамент культури, національностей та релігій Закарпатської обласної державної адміністрації оголошує про проведення 27 травня 2021 року у смт Середнє Середнянської селищної ради (КЗ «Школа естетичного виховання») обласного  конкурсу  українського художнього слова імені  Івана Ірлявського „Моя весна”. Початок об 11.00 год. Реєстрація учасників з 10.15 год.

Конкурс проводиться у номінаціях:

«поезія», «проза», «гумор», «власна творчість».

У Конкурсі можуть брати участь учні, студенти навчально-мистецьких та освітніх закладів, учасники поетичних студій, аматорських театральних колективів, читці художнього слова закладів культури клубного типу області, автори-виконавці.

На Конкурсі учасники виконують:

у номінації «поезія» – два твори українських поетів, один з яких – закарпатського автора (бажано твір Івана Ірлявського).

у номінації «проза»  –  два твори або уривки українських авторів, один з яких – письменників Закарпаття.

у номінації «гумор»  – два твори українських авторів, один з яких – письменників Закарпаття.

у номінації «власна творчість» –  два авторські твори.

Тривалість конкурсної програми до 10 хвилин.

Вік учасників не обмежений.

Для участі у Конкурсі до 24 травня 2021 року включно, учасники подають заявку, згідно з додатком до Положення про обласний конкурс українського художнього слова імені  Івана Ірлявського „Моя весна”, затвердженого наказом департаменту культури, національностей та релігій Закарпатської обласної державної адміністрації від 29.04.2021 № 60.

Заявка надсилається на адресу комунального закладу „Обласний організаційно-методичний центр культури Закарпатської обласної ради: 88000, вул. А.Волошина, 18, м.Ужгород або на адресу електронної пошти: [email protected]. Телефони для довідок: (095)3285234 – Степанюк Альона Станіславівна; (096)1110796; (093)7256977 – Гайдук Олена Степанівна.

Заявки, що подані з порушенням встановлених строків, не розглядаються.

Витрати на відрядження учасників здійснюються за рахунок сторони, що відряджає.

Ознайомитися з Положенням про  обласний конкурс українського художнього слова імені  Івана Ірлявського „Моя весна”, затвердженим наказом департаменту культури, національностей та релігій Закарпатської обласної державної адміністрації від 29.04.2021 № 60, можна на офіційному веб-сайті комунального закладу «Обласний організаційно-методичний центр культури» Закарпатської обласної ради можна тут.

Заявку завантажити тут.