Оголошення про проведення відкритого фестивалю-конкурсу дитячого та юнацького театрального мистецтва «Юні зірки Мельпомени»

  • Категорія запису:Новини
Оголошення про проведення відкритого фестивалю-конкурсу дитячого та юнацького театрального мистецтва «Юні зірки Мельпомени»З метою сприяння розвитку і популяризації дитячого та юнацького театрального мистецтва, покращення професійної і виконавської майстерності режисерів та акторів аматорських театральних колективів, формування естетичного смаку дітей та молоді засобами театрального мистецтва департамент культури Закарпатської обласної державної адміністрації-обласної військової адміністрації оголошує про проведення відкритого фестивалю-конкурсу дитячого та юнацького театрального мистецтва «Юні зірки Мельпомени».

У фестивалі-конкурсі можуть брати участь аматорські театральні колективи закладів культури клубного типу, навчальних закладів початкової мистецької освіти та  театральних студій.

Цьогоріч захід проводиться у змішаному форматі.

16 травня 2024 року відбудеться перегляд конкурсних програм членами журі в онлайн режимі.

26 травня 2024 року – нагородження переможців та гала-концерт у м. Берегово (КЗ «Закарпатський обласний угорський драматичний театр» ЗОР.

Заявка та програма конкурсного виступу надсилаються до 13 травня 2024 року включно на адресу КЗ «ООМЦК» ЗОР: вул. А. Волошина, 18, м. Ужгород, 88000 або на електронну пошту: [email protected]

Телефон для довідок: 068 982 53 31 – Губена Крістіна Янівна (Пн. – Пт. з 10.00 до 16.00 год.).

Положення завантажити тут.

Заявку завантажити тут.

Програму конкурсного виступу завантажити тут.