Працівники Центру культури провели майстер-клас для вихованців Ужгородського медико-соціального реабілітаційного центру «Дорога життя»

  • Категорія запису:Новини
5 вересня працівники Центру культури – завідувач народного етнографічного музею, заслужений майстер народної творчості України Наталія Стегура та методист Олена Ваш, провели черговий майстер-клас для вихованців Ужгородського медико-соціального реабілітаційного центру «Дорога життя».

Молоді люди з особливими потребами завжди позитивно та емоційно реагують на появу майстринь, яких уважають своїми друзями. Даються взнаки тісна співпраця та сердечне ставлення до них. Вихованці «Дороги життя» потребують особливої уваги та індивідуального підходу, адже, незважаючи на вік, залишаються  щирими, відкритими дітьми.

Цього разу учасники майстер-класу вправлялися в умінні розписувати дерев’яні заготовки у вигляду декоративних едельвейсів, що є своєрідним символом Закарпаття. Під час заняття було гамірно та весело, усі ділилися своїм сокровенним, давали поради один одному, як краще впоратись із завданням.

Усі залишилися задоволеними, бо створили для себе невеличкі сувеніри, якими зможуть порадувати близьких або подарувати друзям.

За старанність учасників пригостили смаколиками, що стало вже доброю традицією працівників Центру культури.

Прощання теж було бурхливим та шумним. Працівників Центру культури  люб’язно запрошували із майстер-класами, а також взяти участь у відзначенні 25-ої річниці створення Ужгородського медико-соціального реабілітаційного центру «Дорога життя».

Отже, до зустрічі!