Оголошення про проведення фестивалю-конкурсу дитячого та юнацького театрального мистецтва «Юні зірки Мельпомени»

  • Категорія запису:Новини
Оголошення про проведення фестивалю-конкурсу дитячого та юнацького театрального мистецтва «Юні зірки Мельпомени»Департамент культури, національностей та релігій Закарпатської обласної військової адміністрації оголошує про проведення 12 травня 2022 року дистанційного відкритого фестивалю-конкурсу дитячого та юнацького театрального мистецтва «Юні зірки Мельпомени».

У Конкурсі можуть брати участь аматорські театральні колективи клубних закладів культури, мистецьких шкіл та закладів освіти (далі – учасники). Вік учасників театральних колективів від 5 до 16 років.

На Конкурс учасники подають відеозапис п’єси або завершеного уривку з вистави за різними жанрами, напрямками та стилями тривалістю від 15 до 30 хвилин.

Для участі у Конкурсі, упродовж місяця після публікації оголошення про проведення Конкурсу, до 5 травня 2022 року включно, учасники подають заявку та програму, згідно з додатками до Положення та завантажений відео файл на сервісі https://fex.net/uk/ на адресу КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури» ЗОР: 88000, вул. А.Волошина, 18, м. Ужгород або на адресу електронної пошти: [email protected]

Відео-виступи учасників повинні бути записані спеціально для участі у дистанційному відкритому фестивалі-конкурсі дитячого та юнацького театрального мистецтва «Юні зірки Мельпомени» і раніше не опубліковані у мережі Інтернет (YouTube, Facebook, тощо).

Відеозапис повинен бути хорошої якості та здійснений на статичну (нерухому) відеокамеру або смартфон.

Телефони для довідок: (096)1110796, (093)7256977 – Гайдук Олена Степанівна.

Положення завантажити тут.

Заявка і програма виступу завантажити тут.