Оголошення про проведення обласного фестивалю-конкурсу народного хореографічного мистецтва імені Йосипа Волощука у 2021 році

  • Категорія запису:Новини
Оголошення про проведення обласного фестивалю-конкурсу народного хореографічного мистецтва імені Йосипа Волощука у 2021 році
Департамент культури, національностей та релігій Закарпатської обласної державної адміністрації оголошує про проведення 31 жовтня  2021 року у селищі Великий Бичків Рахівського району (будинок культури смт Великий Бичків) Закарпатської області обласного фестивалю-конкурсу народного  хореографічного мистецтва імені Йосипа Волощука. Початок о 13.00 год. Реєстрація учасників з 12.15 год.

У  Фестивалі можуть брати участь аматорські хореографічні колективи закладів культури і мистецтва, закладів освіти області. Вік учасників необмежений.

На Фестиваль  учасники подають конкурсну програму з двох хореографічних композицій у жанрі народно-сценічної хореографії.

Тривалість виступу не повинна перевищувати 10 хвилин.

Для участі у Фестивалі, після публікації оголошення про проведення Фестивалю  до 25 жовтня 2021 року включно, учасники подають заявку, згідно з додатком до Положення про обласний фестиваль-конкурс народного  хореографічного мистецтва імені Йосипа Волощука,  затвердженого наказом департаменту культури, національностей та релігій Закарпатської обласної державної адміністрації від 24.09.2021р. №146.

Заявка надсилається на адресу комунального закладу „Обласний організаційно-методичний центр культури” Закарпатської обласної ради: 88000, вул. А.Волошина, 18, м. Ужгород або на адресу електронної пошти: [email protected] Телефони для довідок: (096)1110796; (093)7256977 – Гайдук Олена Степанівна.

Заявки, що подані з порушенням встановлених строків, не розглядаються.

Витрати на відрядження учасників здійснюються за рахунок сторони, що відряджає.

Ознайомитися з Положенням про обласний фестиваль-конкурс народного  хореографічного мистецтва імені Йосипа Волощука, затвердженим наказом департаменту культури, національностей та релігій Закарпатської обласної державної адміністрації від 24.09.2021р. №146, можна на офіційному веб-сайті Комунального закладу «Обласний організаційно-методичний центр культури» Закарпатської обласної ради за цим посиланням.

Заявку завантажити тут.