Оголошення про проведення обласного конкурсу українського художнього слова імені Івана Ірлявського „Моя весна” у 2023 році

  • Категорія запису:Новини
Оголошення про проведення обласного конкурсу українського художнього слова імені Івана Ірлявського „Моя весна” у 2023 роціДепартамент культури Закарпатської обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації оголошує про проведення 25 травня 2023 року у смт Середнє Середнянської селищної ради Ужгородського району на базі КЗ «Школа мистецтв Середнянської селищної ради Ужгородського району Закарпатської області» обласного  конкурсу  українського художнього слова імені  Івана Ірлявського „Моя весна”. Початок об 11.00 год. Реєстрація учасників з 10.15 год.

Конкурс проводиться у номінаціях: «поезія», «проза», «гумор», «власна творчість».

У Конкурсі можуть брати участь учні, студенти навчально-мистецьких та освітніх закладів, учасники поетичних студій, аматорських театральних колективів, читці художнього слова клубних закладів області, автори-виконавці.

На Конкурсі учасники виконують:

у номінації «поезія» – два твори українських поетів, один з яких – закарпатського автора (бажано твір Івана Ірлявського).

у номінації «проза»  –  два твори або уривки українських авторів, один з яких – письменників Закарпаття.

у номінації «гумор»  – два твори українських авторів, один з яких – письменників Закарпаття.

у номінації «власна творчість» –  два авторські твори.

Тривалість конкурсної програми до 10 хвилин.

Вік учасників не обмежений.

Для участі у Конкурсі до 19 травня 2023 року включно учасники подають заявку згідно з додатком до Положення про обласний конкурс українського художнього слова імені  Івана Ірлявського „Моя весна”, затвердженого наказом департаменту культури Закарпатської обласної державної адміністрації від 11.04.2023 № 56.

Заявка надсилається на адресу комунального закладу „Обласний організаційно-методичний центр культури” Закарпатської обласної ради: 88000, вул. А.Волошина, 18, м.Ужгород або на адресу електронної пошти: [email protected] Телефон для довідок: 0689825331 Губена Крістіна Янівна. Заявки, що подані з порушенням встановлених строків, не розглядаються.

Витрати на відрядження учасників здійснюються за рахунок сторони, що відряджає.

Положення завантажити тут.

Заявку завантажити тут.