Оголошення про проведення обласного туру Всеукраїнського фестивалю творчості осіб з інвалідністю «Барви життя» у 2022 році

  • Категорія запису:Новини
Оголошення про проведення обласного туру Всеукраїнського фестивалю творчості осіб з інвалідністю «Барви життя» у 2022 роціДепартамент культури, національностей та релігій Закарпатської обласної військової адміністрації оголошує про проведення 30 листопада  2022 року у м. Ужгород (Закарпатський обласний театр ляльок «Бавка») обласного туру Всеукраїнського фестивалю творчості осіб з інвалідністю «Барви життя». Початок об 11.00 год. Реєстрація учасників з 10.00 год.

Фестиваль проводиться з метою залучення людей з інвалідністю до занять різними видами художньої творчості, літературного, музичного, театрального, образотворчого мистецтв; виявлення нових талантів, удосконалення професійної майстерності в різних видах мистецтва; розширення творчих зв’язків осіб з інвалідністю з різних громад; обмін досвідом реабілітації й адаптації людей з інвалідністю у суспільстві.

Учасниками Фестивалю можуть бути особи з інвалідністю без вікових обмежень.

У Фестивалі можуть брати участь окремі виконавці та колективи.

На Фестиваль учасники подають конкурсну програму з двох номерів (дві роботи).

Фестиваль проводиться за такими видами мистецтв:

Музичне та театральне мистецтво: вокально-хоровий жанр; хореографічний жанр; театральне мистецтво; інструментальне виконання; авторська пісня.

Художня творчість: образотворче мистецтво; декоративно-прикладне і народне мистецтво; скульптура; фото.

Літературне мистецтво: мала проза; поезія.

Для участі у Фестивалі, після публікації оголошення про проведення Фестивалю  до 25 листопада 2022 року включно, учасники подають заявку, згідно з додатком до Положення про Всеукраїнський фестиваль творчості осіб з обмеженими фізичними можливостями «Барви життя».

Заявка надсилається на адресу комунального закладу „Обласний організаційно-методичний центр культури” Закарпатської обласної ради: 88000, вул. А.Волошина, 18, м. Ужгород або на адресу електронної пошти: [email protected] Телефони для довідок: (096)1110796; (093)7256977 – Гайдук Олена Степанівна.

Витрати на відрядження учасників здійснюються за рахунок сторони, що відряджає.

Положення та заявку фестивалю «Барви життя» можна завантажити тут.