ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ОБЛАСНОГО ВІДБІРКОВОГО ТУРУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФЕСТИВАЛЮ ТВОРЧОСТІ ОСІБ З ОБМЕЖЕНИМИ ФІЗИЧНИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ «БАРВИ ЖИТТЯ» У 2023 РОЦІ

  • Категорія запису:Новини
ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ОБЛАСНОГО ВІДБІРКОВОГО ТУРУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФЕСТИВАЛЮ ТВОРЧОСТІ ОСІБ З ОБМЕЖЕНИМИ ФІЗИЧНИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ «БАРВИ ЖИТТЯ» У 2023 РОЦІ29 листопада  2023 року в Закарпатському академічному обласному театрі ляльок в м. Ужгород відбудеться обласний тур Всеукраїнського фестивалю творчості осіб з інвалідністю «Барви життя».

Фестиваль проводиться з метою залучення осіб з інвалідністю до занять різними видами художньої творчості, літературного, музичного, театрального, образотворчого мистецтв; виявлення нових талантів, удосконалення професійної майстерності в різних видах мистецтва; розширення творчих зв’язків людей із обмеженими фізичними можливостями з різних громад; обмін досвідом реабілітації й адаптації людей з інвалідністю у суспільстві.

Учасниками Фестивалю можуть бути особи з інвалідністю без вікових обмежень, які подають конкурсну програму з двох номерів або дві роботи. Фестиваль проводиться за такими видами мистецтв:

– музичне та театральне мистецтво: вокально-хоровий жанр; хореографічний жанр; театральне мистецтво; інструментальне виконання; авторська пісня;

– художня творчість: образотворче мистецтво; декоративно-прикладне і народне мистецтво; скульптура; фото;

– літературне мистецтво: мала проза; поезія.

Організатори фестивалю – департамент культури Закарпатської обласної державної адміністрації та КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури» Закарпатської обласної ради.

Партнери фестивалю – департамент соціального захисту населення Закарпатської обласної державної адміністрації.

Початок об 11.00 год. Реєстрація учасників з 10.00 год.

Для участі у Фестивалі, після публікації оголошення про проведення Фестивалю  до 24 листопада 2023 року включно, учасники подають заявку, згідно з додатком до Положення про Всеукраїнський фестиваль творчості осіб з інвалідністю «Барви життя».

Заявка надсилається на адресу комунального закладу «Обласний організаційно-методичний центр культури» Закарпатської обласної ради: 88000, вул. А.Волошина, 18, м. Ужгород або на адресу електронної пошти: [email protected]

Телефон для довідок: (068) 9825331 – Губена Крістіна Янівна.

Витрати на відрядження учасників здійснюються за рахунок сторони, що відряджає.

Положення та заявку фестивалю «Барви життя» можна завантажити тут.