Працівники Центру культури взяли участь в арт-мобі «Україна в піснях»

  • Категорія запису:Новини
Цьогоріч Україна вже в 29-е відзначатиме свою Незалежність, і звичайно, без милозвучних пісень тут не обійтись. Саме тому Обласний організаційно-методичний центр культури запустив патріотичний арт-моб «Україна в піснях» з нагоди Дня Незалежності. Мета акції  – популяризація української пісні. Долучитися до арт-мобу могли всі охочі, виклавши відео з виконанням української пісні на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook з хештегом #Україна_в_піснях. Переможе виконавець, відео пісні якого набере найбільше вподобань.

В акції представили пісенні відео 22 учасники (12 солістів, 2 дуети, 2 тріо, 1 квартет, 4 ансамблі, 1 хор), загалом виконали 27 пісень. Серед них і колектив КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури» ЗОР, який виконав пісню «Ой у лузі червона калина».

Найбільше вподобань отримала і стала переможцем з піснею “Україна-вишиванка” Тетяна Буцко, методист Воловецького районного будинку культури. Вітаємо!

Щиро вдячні всім, хто долучився до арт-мобу.

Україна в піснях

Працівники Обласного організаційно-методичного центру культури долучаються до патріотичного арт-мобу #Україна_в_піснях Українська народна пісня "Ой у лузі червона калина".

Опубликовано Обласний організаційно-методичний центр культури Пятница, 21 августа 2020 г.

Патріотичний Арт-моб #Україна_в_піснях до Дня Незалежності України. #ТетянаБуцко ""Україна-вишиванка" із репертуару #НаталіїБучинської

Опубликовано Тетяной Буцко Четверг, 13 августа 2020 г.