Презентували результати проєкту «Шляхами Павла Гнідича»

  • Категорія запису:Новини
15 жовтня в.о. директора КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури» ЗОР Ганна Дрогальчук взяла участь в онлайн-конференції з презентації результатів проєкту «Шляхами Павла Гнідича».

Розпочала захід Голова громадської організації «Агенція «Креативна Сумщина» Юлія Гукаленко з щирих вітань від незламної Сумщини.

Представниця офіційного партнеру проєкту Євгенія Бистрицька – директорка Сумського обласного науково-методичного центру культури і мистецтв наголосила на важливості цього проєкту у регіональному культурному контексті.

Про унікальність проєкту розповів координатор проєкту «Шляхами Павла Гнідича», член правління громадської організації «Агенція «Креативна Сумщина» Сергій Марусій.

Привітав учасників конференції заступник Виконавчого директора з проєктної роботи, член Дирекції Українського культурного фонду Дмитро Решетченко.

До конференції долучилося понад 60 слухачів з різних куточків України, які працюють у сфері нематеріальної культурної спадщини, а також директорка Українського центру культурних досліджень Анастасія Образцова та Голова Експертної ради з питань нематеріальної культурної спадщини при Міністерстві культури та стратегічних комунікацій Валентина Дем’ян, яка відзначила вагому роль отриманих у результаті матеріалів.

Проєкт «Шляхами Павла Гнідича» реалізовано громадською організацією Агенція «Креативна Сумщина» спільно з Сумським обласним науково-методичним центром культури і мистецтв за підтримки Українського культурного фонду.