Презентували виставку з нагоди Дня всесвітнього здоров’я

  • Категорія запису:Новини
10 жовтня з нагоди відзначення Дня всесвітнього здоров’я в рамках пріоритетного проєкту Міністерства культури та інформаційної політики України «ТИ ЯК?» – Всеукраїнської програми ментального здоров’я за ініціативи Олени Зеленської – у Закарпатському музеї народної архітектури та побуту відбулася зустріч із представниками громадськості.

На заході комунальним закладом «Обласний організаційно-методичний центр культури» Закарпатської обласної ради було презентовано малюнки здобувачів мистецьких шкіл області та учнів Ужгородської спеціальної школи І–ІІІ ступенів Закарпатської обласної ради. Малюнки розповідають про дитячі настрої, переживання та мрії. Незважаючи на тривоги, розчарування та вимушені випробування, роботи світлі та оптимістичні, сповнені надії та віри у завтрашній день.

В акції взяли участь в.о. директора КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури» Закарпатської обласної ради Ганна Дрогальчук, заступник директора Василь Барановський та завідувач методичного кабінету початкової мистецької освіти Тетяна Волошин.