ВІДБУЛОСЯ ЯСКРАВЕ СВЯТО НАРОДНОЇ КУЛЬТУРИ

  • Категорія запису:Новини
28 серпня в Закарпатському музеї народної архітектури та побуту за ініціативи Обласного організаційно-методичного центру культури відбувся культурно-мистецький проєкт «Жива спадщина».

Усі присутні мали чудову можливість поринути в надзвичайну мандрівку унікальним краєм, ознайомитися з найцікавішими елементами нематеріальної культурної спадщини Закарпаття, доторкнутися до самобутніх ремесел, поласувати різноманітними стравами місцевих господинь, разом з фольклорними колективами заспівати старовинних народних пісень, або навіть закружляти в запальному танці.

Щиро дякуємо всім громадам області, які зберігають нематеріальну культурну спадщину свого рідного краю, підтримують носіїв народних ремесел, обрядових традицій, місцевої гастроспадщини та радо долучилися до участі в культурно-мистецькому проєкті «Жива спадщина».

Ми, зі свого боку будемо досліджувати, ідентифікувати кращі культурні практики та популяризувати їх в Україні та у світі.

Під час проведення культурно-мистецького проєкту “Жива спадщина” було зібрано кошти у сумі 3 260 гривень на потреби військової частини А1556, 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади.

Дякуємо всім, хто долучився до збору коштів. Разом ми сила!

Атмосфера культурно-мистецького заходу у фото.