Запрошуємо до патріотичного флешмобу «ОКРИЛЕНІ УКРАЇНОЮ»

  • Категорія запису:Новини
Запрошуємо до патріотичного флешмобу «ОКРИЛЕНІ УКРАЇНОЮ»
Ось уже місяць Україна дає рішучу відсіч російським окупантам. На боротьбу з агресором піднялася вся Україна. Всі, як один, вносять свою лепту в перемогу, наближають її як тільки можуть. Серед них і письменники, музиканти, композитори, які без сумніву, є душею нашого народу, відображають його почуття, розкривають його волелюбний і незламний характер. Своїми поезіями та піснями вони дають наснагу, силу, вселяють віру в нашу перемогу.

Обласний організаційно-методичний центр культури в цей складний для країни час запрошує приєднатися всіх охочих до патріотичного флешмобу «Окрилені Україною» та разом полетіти у вир української пісні та поезії.

Віримо, що у кожного є крила, які здатні піднести нас до небачених висот: «…вони, ті крила, не з пуху-пір’я, а з правди, чесноти і довір’я. У кого – з вірності у кохання. У кого – з вічного поривання. У кого – з пісні, або з надії або з поезії, або з мрії. Людина нібито не літає…А крила має. А крила має!

Щоб долучитися до акції, потрібно в соціальній мережі Facebook опублікувати відеоролик із декламуванням поезії або виконанням пісні, присвяченій вільній та єдиній, прекрасній та незалежній Україні з хештегом #ОКРИЛЕНІ_УКРАЇНОЮ

Флешмоб триватиме з 1 по 30 квітня 2022 року.

Записуйте відео, виставляйте в мережу, ставте хештег, а кращі відеоролики ми поширюватимемо у себе на сторінці.