Оголошення про проведення відкритого фестивалю-конкурсу дитячого та юнацького театрального мистецтва «Юні зірки Мельпомени»

  • Категорія запису:Новини
Оголошення про проведення відкритого фестивалю-конкурсу дитячого та юнацького театрального мистецтва «Юні зірки Мельпомени»
Департамент культури Закарпатської обласної військової адміністрації оголошує про проведення відкритого фестивалю-конкурсу дитячого та юнацького театрального мистецтва «Юні зірки Мельпомени».

 Фестиваль-конкурс (далі – Конкурс) проводиться у змішаному форматі.

18 квітня 2023 року перегляд конкурсних програм членами журі в онлайн-режимі.

 23 квітня 2023 року нагородження переможців та гала-концерт у м. Берегове (комунальний заклад  «Центр культури та дозвілля» Берегівської міської ради).

У Конкурсі можуть брати участь  аматорські театральні колективи клубних закладів культури, мистецьких шкіл та закладів освіти (далі – учасники). Вік учасників театральних колективів від 5 до 16 років.

Конкурсанти подають відеозапис п’єси або завершеного уривка з вистави за різними жанрами, напрямками та стилями тривалістю від 15 до 30 хвилин.

Після публікації оголошення про проведення Конкурсу до 16 квітня 2023 року включно учасники подають заявку згідно з додатками до Положення та завантажений відеофайл на сервісі https://fex.net/uk/ на адресу комунального закладу «Обласний організаційно-методичний центр культури» Закарпатської обласної ради: 88000, вул. А.Волошина, 18, м.Ужгород або на адресу електронної пошти: [email protected].

Відео-виступи учасників повинні бути записані спеціально для участі у дистанційному відкритому фестивалі-конкурсі дитячого та юнацького театрального мистецтва «Юні зірки Мельпомени» і раніше не опубліковані у мережі Інтернет (YouTube, Facebook, тощо).

Відеозапис повинен бути хорошої якості та здійснений на статичну (нерухому) відеокамеру або смартфон.

Заявки, що подані з порушенням встановлених строків, не розглядаються.

Витрати на відрядження учасників здійснюються за рахунок сторони, що відряджає.

Телефони для довідок: (068)9825331 – Губена Крістіна Янівна.

Положення завантажити тут

Заявку завантажити тут

Програму виступу завантажити тут