Підсумки онлайн-марафону хореографічного мистецтва

  • Категорія запису:Новини
Підсумки онлайн-марафону хореографічного мистецтва
29 квітня весь світ відзначав Міжнародний день танцю. Обласний організаційно-методичний центр культури не міг залишитись осторонь цієї події і запросив усіх, хто живе у ритмі танцю, долучитися до онлайн-марафону хореографічного мистецтва #Закарпаття_в_танці. Загалом у марафоні взяли участь 13 хореографічних колективів з усієї області, за що ми щиро вдячні.
Переглянувши виступи, провідний методист відділу народної творчості та аматорського мистецтва Центру культури Микола Мовнар відзначив народний аматорський клуб східного танцю «Наргіс» комунального закладу «Центр культури та дозвілля Чопської міської територіальної громади Ужгородського району Закарпатської області» (керівник Олександра Ващенко), танцювальний колектив «Джерельце» Рахівського будинку культури (керівник Мирослава Шемота). Відмінно виступив колектив «Авангард» (керівник Олена Мамедова) з Рахова з композицією «Аркан».
Отримали насолоду від перегляду «Танцю зі скакалками» у виконанні учнів п’ятого класу Дитячої Академії Танцю «Джерельця Карпат» (директор Ерік Сачко). Вдало підібрана класична музика та хореографічна лексика.
А подарунковий сертифікат на участь у майстер-класі з народної хореографії від провідного методиста Центру культури Миколи Мовнара отримує танцювальний ансамбль «Гаклірка» будинку культури смт Середнє Середнянської селищної ради (керівник Ольга Бобак) за виконання хороводу «Вишиванка», з чим і вітаємо колектив.