Запрошуємо на відкритий всеукраїнський фестиваль-конкурс «В JAZZY тільки діти»

  • Категорія запису:Новини

27 квітня 2019 року у м. Запоріжжя буде проведено Відкритий всеукраїнський фестиваль-конкурс «В JAZZY тільки діти». Захід відбуватиметься в рамках найатмосфернішого музичного фестивалю Zaporizhzhia Jazzy 2019.

Метою фестивалю-конкурсу «В JAZZY тільки діти» є популяризація класичного та сучасного джазового мистецтва, творчий розвиток та духовне збагачення талановитої молоді України.

Організаційний комітет фестивалю: 099-002-87-90, 068-445-77-62

Перший теплий weekend цієї весни, яскраві музичні відкриття України і супер популярні виконавці – Джамала, Танок на майдані Конго, гурт Tik Tu, Heart Beat Brass Band, LAUD та ще багато яскравих українських музикантів. Унікальна локація фестивалю з захоплюючим панорамним видом на острів Хортиця, на могутній Дніпрогес і найкрасивіший розлив річки Дніпро, дві сцени, фестиваль вуличної їжі, майстер класи та artist talks. Саме в таких подіях варто брати участь і підростаючому поколінню музикантів.

Фестиваль-конкурс проводиться у два тури: І тур – прослуховування учасників за відео (заявки до 5 квітня; ІІ тур – виступи 27 квітня на сцені МПДЮТ м. Запоріжжя під час фестивалю Zaporizhzhia Jazzy 2019.