Семінар на тему «Робота над засобами музичної виразності в процесі створення інтерпретації музичного твору»

  • Категорія запису:Новини

19 жовтня 2021 року згідно з планом роботи кабінету початкової мистецької освіти КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури» ЗОР в КЗВО «Ужгородський інститут культури і мистецтв» ЗОР пройшов обласний семінар викладачів фортепіано мистецьких шкіл області на тему «Робота над засобами музичної виразності в процесі створення інтерпретації музичного твору», який провела викладач-методист КЗВО «Ужгородський інститут культури і мистецтв» ЗОР, заслужений працівник культури України Олеся Глуханич.

З вітальним словом до учасників семінару звернулася  директор КЗВО «Ужгородський інститут культури і мистецтв» ЗОР, заслужений працівник  культури України, кандидат психологічних наук, доцент Наталія Шетеля.

У програмі семінару – лекція про засоби музичної виразності, їх взаємовплив та взаємозв’язок, майстер-клас зі студентами Вікторією Волошин, Веронікою Варфоломеєвою, Едуардом Петрюком, на якому було продемонстровано різні методи роботи над засобами музичної виразності у контексті інтерпретування музичних творів.

Завершився семінар концертом студентів та викладачів по класу фортепіано УжІКіМ, що засвідчив високий рівень їхньої фахової підготовки.

У семінарі взяли участь 133 викладачі фортепіано та методисти  кабінету початкової мистецької освіти КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури» ЗОР Маріанна Ганькович та Влада Рішко.