У березні відбудеться відкритий фестиваль-конкурс  стрілецької пісні „Красне поле”

  • Категорія запису:Новини
 У березні відбудеться відкритий фестиваль-конкурс  стрілецької пісні „Красне поле”Оголошення про проведення дистанційно  відкритого фестивалю-конкурсу  стрілецької пісні „Красне поле” у 2021 році. Департамент культури Закарпатської обласної державної адміністрації оголошує про проведення 15 березня 2021 року дистанційно відкритого фестивалю-конкурсу  стрілецької пісні „Красне поле”:

У Конкурсі можуть брати участь аматорські хорові колективи, вокальні ансамблі, дуети, тріо, квартети, солісти-вокалісти (далі – учасники).

Конкурс проводиться у таких номінаціях:

хорові колективи (академічні, народні, мішані, чоловічі, жіночі до 35 осіб);

вокальні ансамблі (чоловічі, жіночі, мішані);

дуети, тріо, квартети (чоловічі, жіночі, мішані);

солісти-вокалісти.

На Конкурс учасники подають програму з трьох пісенних творів національно-патріотичної тематики. Обов’язковою для виконання є cтрілецька пісня. Музичним супроводом програми учасників може бути інструментальний супровід, фонограма (-1)  або а сарpеlla.

Для участі у Конкурсі, упродовж місяця після публікації оголошення про проведення Конкурсу, до 10 березня 2021 року включно, учасники подають заявку, згідно з додатком до Положення та завантажені відео файли на сервісі https://fex.net/uk/  на адресу Комунального закладу „Обласний організаційно-методичний центр культури Закарпатської обласної ради: 88000, вул. А.Волошина, 18, м.Ужгород або на адресу електронної пошти: [email protected].

Відео-виступи учасників повинні бути записані спеціально для участі у відкритому фестивалі-конкурсі стрілецької пісні «Красне поле»  і раніше не опубліковані у мережі Інтернет (YouTube, Facebook, тощо). Всі три твори записуються одним відеороликом.

Відеозапис повинен бути хорошої якості  та здійснений на статичну (нерухому) відеокамеру або смартфон.

Телефони для довідок: (03122)616033, (096)1110796, (093)7256977 – Гайдук Олена Степанівна.

Заявки, що подані з порушенням встановлених строків, не розглядаються.

Переможці Гран-прі попередніх Конкурсів запрошуються як гості та не беруть участі у Конкурсі.

Примірне Положення про дистанційний відкритий фестиваль-конкурс стрілецької пісні „Красне поле”  завантажити тут.

Заявку завантажити тут.