Єлизавета Сівак презентувала Центру культури методичний посібник

  • Категорія запису:Новини
8 листопада 2019 року  до Центру культури завітала заслужений працівник культури України, голова циклової комісії менеджменту соціокультурної діяльності КЗВО «Ужгородський інститут культури і мистецтв» Єлизавета Сівак і подарувала методичний посібник «Організаційно-управлінські аспекти методичного керівництва закладами культури клубного типу Закарпатської області», який нещодавно побачив світ в ужгородському видавництві «Ґражда». На 88 сторінках автор висвітлює методику і технологію організації форм дозвіллєвої діяльності свят, обрядів, клубних вечорів, сюжетно-ігрових програм, естетичного і правового виховання з різними категоріями населення, а також реалізацію їх студентами.

Методичний посібник має багатоцільовий характер. Його структура відповідає навчальній програмі «Організація і методика культурно-дозвіллєвої діяльності», «Менеджмент соціокультурної діяльності», формам і методам організаційно-управлінських аспектів методичного керівництва закладами культури клубного типу.

Автор рекомендує як додатковий матеріал зразки сценаріїв для працівників області з роботи з дітьми, молоддю та дорослими.

Методичний посібник стане у пригоді викладачам, студентам вищих навчальних закладів культури і мистецтв, викладачам мистецьких навчальних закладів, педагогам-організаторам загальноосвітніх шкіл, працівникам методичних центрів культури, організаторам дозвілля закладів культури, керівникам колективів художнього аматорства.