Обласний конкурс-фестиваль «Таланти багатодітної родини»

  • Категорія запису:Конкурси
Конкурс-фестиваль започаткований 2004 року громадською організацією Всеукраїнський союз жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України» при підтримці Міністерства соціальної політики. Мистецький захід проводиться за ініціативи департаменту соціального захисту населення Закарпатської облдержадміністрації та комунального закладу «Обласний організаційно-методичний центр культури» Закарпатської обласної ради. Мистецька акція уже стала традиційною і демонструє кращі зразки дитячої творчості.

Мета конкурсу-фестивалю – відродження та популяризація культурних та моральних сімейних цінностей, збереження народних, родинних традицій, залучення органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадськості до вирішення проблем багатодітних сімей, виявлення та підтримка талановитих дітей із багатодітних родин, розвиток навиків і здібностей дітей у різних видах та жанрах мистецтва.

Учасниками обласного конкурсу-фестивалю «Таланти багатодітної родини» є талановиті та обдаровані діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, а також творчі родинні колективи.

Конкурс-фестиваль проводиться за такими номінаціями: вокальне мистецтво; музичне виконання; художнє та авторське виконання; хореографія; образотворче та декоративно-прикладне мистецтво.

Переможці фестивалю нагороджуються путівками в оздоровчі заклади області, а всі інші учасники – заохочувальними призами.

Виступи та роботи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва конкурсантів оцінює професійне журі.