Оголошення про проведення обласного огляду-конкурсу районних і міських будинків культури, методичних центрів

  • Категорія запису:Новини
Департамент культури Закарпатської облдержадміністрації оголошує про проведення обласного огляду-конкурсу районних і міських будинків культури, методичних центрів.

Конкурс проводиться у таких номінаціях:

— районні (міські) будинки культури;

— методичні центри районних (міських) будинків культури та відділів культури райдержадміністрацій.

У конкурсі можуть брати участь районні та міські будинки культури, методичні центри районних (міських) будинків культури і відділів культури райдержадміністрацій.

Учасники повинні підготувати матеріали про проведену протягом останніх двох років роботу, які включатимуть:

— інформацію про проведену роботу за критеріями, визначеними пунктом 4.1 Положення;

— облікову картку елемента нематеріальної культурної спадщини за зразком згідно з додатком до Порядку ведення Національного переліку елементів нематеріальної культурної спадщини України, затвердженого наказом Міністерства культури України від 11 грудня 2017 року №1319, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 9 січня 2018 року за №20/31472;

— допоміжні матеріали, що презентують елемент нематеріальної культурної спадщини відповідно до вимог, зазначених у обліковій картці елемента нематеріальної культурної спадщини.

Для участі у конкурсі до 20 вересня учасникам слід надати заявку згідно з додатком на адресу комунального закладу “Обласний організаційно-методичний центр культури” Закарпатської обласної ради: 88000, м.Ужгород, вул.А.Волошина, 18 або на електронну адресу: [email protected].

Ознайомитися з Положенням про обласний огляд-конкурс районних і міських будинків культури, методичних центрів можна тут.

Заявка на участь у конкурсі завантажити тут.